Kategorie
Oferta naczyń z otrąb pszennych
Coraz więcej klientów kieruje się ekologią, robiąc zakupy i podejmując swoje wybory żywieniowe. W coraz większym stopniu produkty plastikowe zastępowane są ekologicznymi odpowiednikami. W odpowiedzi na Państwa wymagania nasz sklep wprowadził do oferty naczynia z otrąb. We Wrocławiu znajdziesz nas na ulicy Kobierzyckiej 20D - zapraszamy!
Kategorie
Opłata SUP
Dostępność
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Sprawdź nasze opakowania cukiernicze!
Pudełka na ciasta idealne dla Twojego biznesu!
Niezależnie od tego, jaki rodzaj wypieków oferujesz swoim Klientom, zasługują one na estetyczne i trwałe opakowanie, które podkreśli ich charakter. W Cantino stawiamy na szeroki asortyment, aby każdy znalazł idealne rozwiązania dopasowane do swoich potrzeb. Oferujemy opakowania cukiernicze, które wyróżnia:
Jakość
Czy wiesz, że mączka kukurydziana i otręby drzewne to jedne z najtrwalszych materiałów ekologicznych na rynku? Co więcej, dzięki innowacyjnym technologiom stosowanym podczas produkcji opakowania są pokrywane specjalnymi powłokami chroniącymi przed przemakaniem.
Zrównoważona produkcja
W swoim asortymencie posiadamy również ekologiczne rozwiązania. Podążanie w duchu dbania o środowisko z pewnością zostanie docenione przez konsumentów.
Możliwość personalizacji
Zależy Ci na dodatkowej promocji biznesu? W Cantino oferujemy opakowania cukiernicze z logo, dzięki którym Klienci zapamiętają Cię na dłużej!
Poza tym gwarantujemy również wsparcie ekspertów - chętnie udzielą oni przydatnych informacji, dzięki którym łatwiej wybierzesz odpowiednie opakowania cukiernicze dla siebie. Współpracując z nami, możesz oczekiwać szybkiej wysyłki - składając zamówienie do godziny 14:00, wyślemy je jeszcze tego samego dnia!
Gotowy, by znaleźć idealny produkt?
oferta opakowań cukierniczychCzym kierować się przy wyborze naczyń jednorazowych?
Do podawania posiłków i pakowania produktów spożywczych można wybrać wiele typów opakowań. Czym powinniśmy kierować się podczas zakupów?
- Przeznaczenie opakowań. Herbata, kawa i napoje będą wymagać zupełnie innych opakowań niż reszta produktów. Nie mogą przeciekać ani ulegać zniszczeniu pod wpływem ciepła. Z kolei gorące obiady lub sałatki powinny być pakowane w odmienne pojemniki.
- Wytrzymałość jest niezwykle ważna. Odporność na wilgoć i tłuszcz to jedna z najważniejszych cech jednorazowych opakowań.
- Wymiary produktu powinny być starannie dobrane do naszych potrzeb.
- Cena i minimalne zamówienie również są istotne dla przedsiębiorców. Dobra jakość wcale nie musi kosztować dużo.
- Zdrowie konsumentów zawsze jest najważniejsze. Dlatego najlepiej wybrać naczynia z otrąb, które są całkowicie bezpieczne dla zdrowia.
- Ekologia coraz częściej pomaga nam podejmować wybory. Dzięki naczyniom jadalnym nie powstają żadne niebezpieczne odpady.
- Estetyka produktu jest nie mniej ważna. Jak powszechnie wiadomo, jemy także oczami.
Ekologiczne naczynia jednorazowe z otrąb do gastronomii
Naczynia z otrąb to świetne rozwiązanie dla wszystkich restauracji. Pięknie się prezentują, a klienci na pewno docenią naturalny akcent na stole. Bez problemu można na nich serwować dania główne, zupy i desery. Jadalne naczynia są całkowicie zero-waste co ma ogromne znaczenie w przypadku, gdy zarządzasz lokalem chcącym uchodzić za ekologiczny.
Jeśli prowadzisz bar lub bufet, na pewno docenisz zalety jednorazowych naczyń z otrąb pszennych. Dzięki nim nie będziesz musiał zmywać, bo goście sami zjedzą swoje talerze. W dodatku już nigdy nie będziesz musiał martwić się o dostawy jadalnych naczyń, ponieważ są wykonane ze zbóż, które rosną niezwykle szybko i nigdy ich nie zabraknie.
Klienci jadłodajni z pewnością będą zachwyceni zdrowymi, tanimi posiłkami podanymi na jadalnych naczyniach z otrąb. Wielu konsumentów decyduje się obiad w jadłodajni, ponieważ cenią tradycję i zdrowie posiłki. Naczynia z otrąb posiadają olbrzymie ilości błonnika, który pomaga zadbać o zdrowie jelit. Są też świetnym źródłem witamin, mikro i makroelementów.
Dlaczego warto wybrać jadalne naczynia z otrąb?
Naczynia z otrąb posiadają mnóstwo zalet, nie tylko z perspektywy restauratorów, ale i klientów. Oto najważniejsze z nich:
Są całkowicie bezpieczne i zdrowe, nawet dla dzieci. Coraz większe grono konsumentów unika plastiku i styropianu z obawy o bezpieczeństwo ich stosowania. Jadalne naczynia z otrąb są całkowicie bezpieczne, a w dodatku posiadają składniki odżywcze.
Naczynia z otrąb zostały wyprodukowane z troską o środowisko. Zboże rośnie szybko i nie wymaga stosowania szkodliwych pestycydów. Dzięki temu, że mamy go w Polsce pod dostatkiem nie musimy transportować go z odległych zakątków świata. Jednorazowym naczyniom z otrąb pszennych wystarczą jedynie 3 miesiące do pełnego rozkładu.
Produkcja naczyń jadalnych z otrąb nie wymaga stosowania żadnych ulepszaczy ani konserwantów, są całkowicie naturalne. Ponadto są niezwykle estetyczne, ekologia i natura to najnowsze trendy i z pewnością długo nie wyjdą z mody. Co więcej, charakteryzuje je ogromna wytrzymałość. Sprawdzą się zarówno do serwowania dań, jak i zup. Są całkowicie odporne na działanie temperatur w zakresie od -20°C do +100°C.
Naczynia z otrąb pszennych — kilka propozycji od Cantino
Naczynia z otrąb sprawdzą się w każdym lokalu gastronomiczny i na każdej domowej imprezie. Ich szeroki wybór i wytrzymałość pozwoli Ci zastawić stół w wyjątkowy sposób. Płaskie i okrągłe talerze świetnie sprawdzą się do podania tradycyjnego dania obiadowego. Malutkie miseczki to doskonałe rozwiązanie do serwowania gorących napoi takich jak kawa czy herbata i niewielkich porcji zup. Do gulaszy i większych porcji bulionów najlepiej wykorzystać dedykowane naczynia. Półmiski doskonale sprawdzą się do podania różnego rodzaju przystawek i przekąsek. Robiąc zakupy, pamiętaj, żeby wrzucić do koszyka widelce z otrąb pszennych i noże z otrąb pszennych.